Искате да отдадете притежаван от Вас имот?

Уморени ли сте от начинът, по който на агенциите за недвижими имоти презентират имота Ви, или с некоректното представяне на наемната цена в интернет пространството? Съветът ни е – изберете брокер на който да се доверите! Работа с добре подбран брокер ще Ви спести доста нерви, напрежение и излишно загубено време в търсенето на потенциален наемател.

Какво може да очаквате ако се спрете на нас?

Стъпка 1 - Запознаване с Вашия имот

Индивидуален подход към конкретната ситуация и специфика на имота, вземайки предвид и най- малките подробности, особено изисквания (рестрикции) към бъдещи наематели. Тези, на пръв погледни дребни подробности, могат да костват много излишни главоболия ако не бъдат защитени интересите Ви.

Стъпка 2 - Презентиране

Актуално презентиране на имота в нашия сайт и интернет пространството, ползвайки всички популярни сайтове за реклама. Професионално подготвени снимки, изтъкващи предимствата на предлаганата оферта. В натовареното ни ежедневие, все повече наематели отсяват офертите, които искат да посетят, по презентираната информация и най-вече, актуален снимков материал. Огромно е разочарованието, когато описанието или снимките, добавени към презентация на Вашия имот, не покриват реалността.

Стъпка 3 – Огледи

Предлагаме мобилен график на работно време, което е особено важно, когато става въпрос за отдаване под наем , още повече в натоварените периоди. Всяко желание за оглед ще бъде реализирано!

Стъпка 4 - Намиране на наемател и подписване на договор за наем

С Вас сме, през целия процес на договаряне на условията, подписване на договора, приемо-предавателния протокол (в случай, че имотът е обзаведен), засичане на показатели за битови нужди (ток, вода, газ и др.). В случай, че сте отдали имота си чрез нас и наемателят, по една или друга причина, е прекратил договорните отношения преди изтичането на срок от 8 месеца от подписването му, ние ще намерим за Вас нов обитател БЕЗ КОМИСИОН от ваша страна.

Търсите имот под наем?

Искате да наемете? Попадате на неактуални или „току-що“ отдадени оферти, или просто на нереална презенрация и несъществуващи оферти? Или звъните и звъните и не само, че никой не Ви отговаря, но и не връща обаждането? Съветът ни - изберете агенция, която да Ви осигури спокойствие и плавност на процеса.

Какво да очаквате в случай че ние сме тези на които се доверите?

Запознаване с конкретиката на вашата ситуация.

Умеем да слушаме внимателно относно нуждите и спецификата на Вашето търсене.

Огледи

Гарантираме представяне на реални, актуално съшествуващи оферти и намиране на най- подходящата за Вас, покриваща очакванията Ви.

Избор на предложение, договаряне на условията и подписване на договор за наем успоредно с приемо-предавателен протокол (ако имотът е обзаведен).

Вашата удовлетвореност и добрата ни репутация са от особена важност за нас, защото сме осъзнали че Вашите впечатления за предоставените от нас услуги са нашата най-добра реклама!